Frequently Asked Questions (FAQ)


De ce sa creez un cont?
Din contul dvs. veti introduce linkurile dvs, veti seta conditiile de surf, veti obtine si veti utiliza credite.

Cum se obtin creditele?
Dupa ce va logati click pe Surf automat si lasati pagina de surf deschisa timp de 15-30 minute. Puteti utiliza in continuare computerul dvs. pentru a efectua orice alta activitate.

Cate credite pot obtine in 30 minute? Si cum se utilizeaza acestea?
Depinde de numarul de credite oferit de cei carora le vizualizati siteurile, dar facand un simplu calcul puteti obtine intre 120 - 480 credite in 30 minute. Creditele obtinute se pot utiliza in functie de setarile siteului dvs. Daca aveti un site cu sunet sunteti taxat cu un credit in plus peste ceea ce sunteti dispus sa oferiti (intre 1-3 credite). Cu cat oferiti mai multe credite per vizita aveti mai multe sanse de a avea siteul accesat.

Am uitat parola
Avand in vedere ca parolele se stocheaza criptat nu este posibila recuperarea parolei dvs. In schimb puteti genera o parola noua ce va va fi trimisa pe email. Click pe recuperare parola pentru a genera o parola noua.

Cum devin utilizator?
Accesati butonul "Inregistrare" si apoi complectati formularul "New member registration" - inregistrare unui membru nou. In scurt timp se va genera un mesaj automat care va fi trimis spre adresa de posta electronica pe care ati folosit-o la inregistrare. Pentru activarea contului dumneavoastra trebuie sa dati clic pe link-ul primit. Veti fi directionat catre pagina de validare a contului de utilizator. Dupa activare si aprobare veti primi 10.000 puncte bonus.

De ce nu vad si site-ul meu in sistem?
Site-urile din contul dumneavoastra nu le puteti viziona pentru a nu consuma/castiga puncte. Pe monitorul dumneavoastra se afiseaza doar website-urile propuse de ceilalti utilizatori.

Contul meu poate fi suspendat din cauza inactivitatii?
Da. La 30 de zile de inactivitate contul dumneavoastra gratuit devine inactiv si este suspendat. Contul nu este anulat dar pierdeti punctele acumulate. Contul este anulat la 180 de zile de inactivitate.

Cum castig puncte gratis?
Punctele gratis le castigati navigand automat in sistem, prin accesarea "Start Surfing" din pagina contului dumneavoastra de utilizator (Membri).

Ce se intampla cand mi se consuma creditele alocate ptr. un site?
Site-ul este suspendat din sistem pina la alocarea de noi credite (1 credit va asigura o vizita primita).

Un site cu pop-up imi blocheaza navigarea. Cum procedez?
Va rugam sa semnalati astfel de site-uri prin raportarea lor, accesand butonul "Abuse Report" din bara de navigare automata. Detinatorii site-urilor respective vor fi avertizati asupra incalcarii Termenilor si Conditiilor impuse de amyautosurf.com, iar site-ul/urile vor fii suspendate pina la remedierea problemelor. Raportarea unui astfel de site, va aduce un castig de 200 puncte credit.

Cate site-uri se pot aloca unui cont de utilizator ?
Se accepta maxim 10 site-uri pentru contul Gratuit si 50 de site-uri pentru contul Premium (promotie limitata).

Ce este Click Exchange?
Click exchange este o metoda manuala de a oferi si primi vizite prin accesarea link-urilor care apar intr-o fereastra noua a browserului, aceste vizite au o valoare mult mai mare decat cele primite prin surf si se puncteaza cu 1 credit in plus atat la accesare.

Ce este Surful?
Surf-ul este o metoda automata de a oferi si primi vizite prin intermediul unui iframe care ruleaza automat pana ce sunt terminate toate site-urile de vizitat.


^ Top