Home
RO EN
Autentificare

Parola pierduta?
Activare cont


Promovare web
  

Trafic web site un sistem revolutionar ce aduce vizite pentru a urca in motorele de cautare.


  

La inscriere primesti vizite gratuite pentru site-ul tau/site-urile tale si poti sa castigi rapid minute care se transforma in vizite.


Hits delivered

Articole trafic

Servicii web

Trafic web gratuit


   Sursa web de trafic gratuit!

   Traficul gratuit obtinut prin schimb de trafic poate reprezenta un instrument foarte bun pentru orice website atata timp cat este utilizat cu respectarea unor elemente de baza.   Traficul este foarte important pentru promovarea si pozitionarea unui site in principalele motoare de cautare (Google, Yahoo etc.). Un trafic decent si constant va avea ca prim rezultat urcarea in SERP (search engine results page). Imbunatatirea pozitiei in motoarele de cautare se poate obtine astfel prin trafic in doar cateva zile. Iar apoi traficul constant adus prin schimb de trafic va ajuta la obtinerea de noi trepte in plus in rezultatele afisate de motoarele de cautare sau mentinerea pozitiei in fata siturilor similare.   Site-urile care ofera trafic sunt de doua tipuri: site-uri de trafic automat si site-uri de trafic manual, in functie de participare userilor la acest trafic. Cele mai eficiente programe de schimb de trafic in SUA si in Occident s-au dovedit a fi cele de schimb de trafic manual. Pentru ca aduc un trafic decent, nu unul in avalansa, care ajuta atat la optimizare dar si la promovare in randul utilizatorilor.
   Doriti ca traficul siteului dvs. sa "explodeze"?


   Traficul se bazeaza pe vizitele celorlalti afiliati ai sistemului, si nu numai ( vedeti FAQ ).
   Ne diferentim de restul sistemelor din lume prin:


   1000 Credite pe care vi le acordam gratis la inscriere


   20 Secunde timp de afisare


   1:1 Rata de schimb pentru contul Gratuit (o vizita facuta = o vizita primita)    2:1 Rata de schimb pentru contul Premium (o vizita facuta = doua vizite primite)


   Puteti sa afiliati sistemului un numar de pina la 10 siteuri pentru contul Gratuit    Puteti sa afiliati sistemului un numar de pina la 50 siteuri pentru contul Premium


   1000 Credite bonus pentru fiecare referal introdus in sistem


   Raporturi saptamanale cu evloutia contului dumneavoastra


   Pachete de credite cumparate prin cash-ul castigat din comisioane.


Spatiu publicitar

Publicitate
Copyright© 2020. All rights reserved. Home     Cont nou     Termeni si conditii     Confidentialitate     F.A.Q.     Contact     Sitemap
Promo Promo
Promo
^ Top