Home
RO EN
Autentificare

Parola pierduta?
Activare cont


Promovare web
  

Trafic web site un sistem revolutionar ce aduce vizite pentru a urca in motorele de cautare.


  

La inscriere primesti vizite gratuite pentru site-ul tau/site-urile tale si poti sa castigi rapid minute care se transforma in vizite.


Hits delivered

Articole trafic

Servicii web

Promovare site pe Internet


   În ce constă promovarea pe Internet.

Promovarea siturilor reprezinta procesul sustinut si continuu de a face cunoscut web-site-ul motoarelor de cautare importante si utilizatorilor. Promovarea se realizeaza cu scopuri foarte precise, care se stabilesc la inceputul procesului de promovare. In acest scop se aleg frazele cheie, adica acele fraze care sunt cel mai probabil sa fie cautate de potentialul client.    Cum sa promovezi un site si sa obtii trafic
E minunat sa ai un site, si cu aceasta este normal sa ai vizitatori care poposesc pe site-ul tau. Cheia fiecarui site este sa publici ceva amuzant, sa oferi informatie sau sa ai un scop comercial. Daca nu ai niciun utilizator pe site, atunci toate eforturile, toate costurile si timpul pierdut sunt fara rost. Utilizatorii pot poposi pe site-ul tau prin diferite metode. Fie pot tasta adresa site-ului, fie pot accesa un bookmark, pot ajunge pe site datorita unui motor de cautare sau pot urma un link de pe o alta pagina.Primele doua metode (accesul direct prin tastarea adresei si folosirea bookmarks-urilor) aduc trafic site-urilor foarte bine cunoscute, cu reputatie in domeniu si care ofera foarte multa informatie. Utilizatorii memoreaza adresa unui site sau creeaza un bookmark in masura in care are convingerea ca va mai vizita site-ul respectiv si in viitor. Pentru toate celelalte metode, este necesar ca sa faci campanii de promovare site cu scopul de a fi gasit atunci cand cineva cauta informatia pe care tu o oferi.
   Link-urile sunt unul dintre elementele de baza pe Internet


   Inseamna o navigare usoara de la o pagina la alta. Sunt doua modalitati de a obtine link-uri. Prima optiune se refera la crearea de link-uri in mod natural. Aceasta inseamna ca utilizatorii de Internet sau webmasterii creeaza link-uri catre site-ul propriu fara interventia ta. Ei creeaza aceste link-uri deoarece este interesant continutul paginii tale. Un continut de calitate va atrage vizitatori iar mai devreme sau mai tarziu, vei obtine astfel de link-uri.

Spatiu publicitar

Publicitate
Copyright© 2019. All rights reserved. Home     Cont nou     Termeni si conditii     Confidentialitate     F.A.Q.     Contact     Sitemap
Promo Promo
Promo
^ Top